Hobro

Hos os kan du vælge mellem tre forskellige uddannelser:

 

Hver uddannelse tilbyder et speciale, der passer lige præcis til dine interesser.

 

Beskæftigelse 2016

Landets bedste beskæftigelsesprocent for Finansøkonomer - Igen! 

Start din karriere hos os

Hos os har vi nogle af landets højeste beskæftigelsestal.
Mere end 96% af de studerennde på erhvervsakademier i Danmark får deres første job indenfor et år. Sådan er det også for vores dimittender.
Læs fx om Adisa, der sendte én ansøgning og fik drømmejobbet som ejendomsmægler 

Sådan søger du ind på akademiet i Hobro

  • Læs mere her

Læs mere
Du kan fx læse mere om studiemiljø, praktisk info og høre hvad de studerende siger om stedet herunder.


 

Vi kender vores studerende

- skal vi også lære dig at kende?

På andre uddannelser ved underviserne ikke, hvem de studerende er. Det gør vi. Og det er vi stolte af. Studerende og undervisere er i tæt kontakt med hinanden, og det er med til at give dig de bedste forudsætninger for at lære, få en høj faglighed og komme i kontakt med erhvervslivet.

Kina, fodbold og fest

Halloweenfest, studietur til Kina, fodboldkamp på stadion, teambuildingdag, studiecafé
- der er altid gang i den hos os, og det er de studerende, som planlægger en stor del af de mange aktiviteter. Vi har et studieråd med to studerende fra hvert hold, hvor vi drøfter stort og småt, ligesom en af disse deltager i De Studerendes Råd for hele Dania.

Venner for livet

Din opbygning af netværk og relationer er lige så vigtig som at bestå dine eksamener. Mange af vores studerende har i dag stadig kontakt til hinanden, selvom det er mange år siden, de blev færdige hos os - nogle som kolleger, andre som mand og kone. 

Tæt på erhvervslivet

Vi laver hele tiden projekter med forskellige virksomheder og har et tæt samarbejde med mange af landets ejendomsmæglere, banker, revisorer, logistikvirksomheder og store handelsvirksomheder. Det kommer dig som studerende til gode, når din praktikplads og et senere drømmejob skal i hus. Vi kender nemlig branchen og kan hjælpe dig ind lige netop ved den virksomhed, du gerne vil ind til. 


Få et kig ind i vores verden via vores facebookside, som er her nedenfor ↓

 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1444
E-mail hobro@eadania.dk

Kirketoften 7
9500 Hobro
 
 

 

Michelle McNally Jensen, finansøkonom,
færdiguddannet i 2015:

”I Hobro fik jeg det bedste grundlag for at gennemføre min drømmeuddannelse. Underviserne er meget praksisnære og har erfaring fra arbejdsmarkedet og ved derfor, hvad der er vigtigt at lægge vægt på i undervisningen. Alle går meget op i at styrke sammenholdet blandt de studerende og sørge for, at alle har de bedst mulige vilkår for at gennemføre uddannelsen. Derfor kan jeg varmt anbefale Erhvervsakademi Dania i Hobro”

Trine Asp, studerende på handelsøkonom med speciale i international indkøb:

"Erhvervsakademiet har for mig ikke bare været en læringsproces rent fagligt, men har også været en fantastisk læring om, hvordan jeg bedst som person kan udfordre mig selv på en arbejdsplads. Samtidig er det blevet klart for mig, at struktureringen af uddannelses forløb har givet mig kompetencer, som opfylder virksomhedernes behov"

Mads Bossow Andersen, studerende på logistikøkonom:

''Hobro har udviklet og udvikler stadig mit faglige niveau, med engagerede undervisere, der samarbejder godt med os studerende. På 2. semester var vi på studietur til Kina, hvor sammenholdet blev styrket både i min klasse, men også med handelsøkonomstuderende fra naboklassen'' 

Maria Bæk Jørgensen, handelsøkonom, færdiguddannet i 2012:

"Det var vildt fedt at opleve det faglige niveau på Dania i Hobro. Underviserne og vejlederne er enormt engagerede og hjalp mig med at se, hvordan min erfaring fra min tid i detailbranchen kunne bruges, da jeg skullle søge en praktikplads"  Læs mere her

Sissel R. Pedersen, finansøkonom, færdiguddannet i 2013:

"På Erhvervsakademiet Dania er det dig selv, der er ansvarlig for din læring og udbytte af uddannelsen. Underviserne har med faglig kompetence rigtig gode muligheder for at rådgive og vejlede. Undervisningen bærer præg af et stærkt samarbejde mellem de studerende, og hermed er der ingen grænser for, hvad du kan opnå" 

Jonas Damborg, finansøkonom, færdiguddannet i 2013:

"Efter start på Erhvervsakadami Dania er jeg igen blevet bekræftet i, at sammenhold gør ting lettere og mere spændende. Sammenholdet og det tætte samarbejde med underviserne skaber menneskelige og faglige resultater, som jeg er overbevist om er meget brugbare i erhvervslivet"

Pia Klausen, handelsøkonom, færdiguddannet i 2013:

"Vi var på studietur til Budapest, hvilket var med til at ryste os rigtig godt sammen som hold. Selve studiet er opbygget meget på team-arbejde og projektskrivning i grupper, og det gav et super godt miljø i klassen"

 

En Dania-uddannelse giver job

Vidste du at, mere end 96 % af de studerende på erhvervsakademier i Danmark får deres første job inden for et år? Sådan er det også for vores dimittender. 

Flest finansøkonomer i job i Danmark

Vi er stolte af at kunne præsentere landets højeste beskæftigelsestal for færdiguddannede finansøkonomer

Erhvervsakademi Dania i Hobro har gennem en lang årrække leveret de højeste beskæftigelsestal for finansøkonomer. Vores studerende får med andre ord job efter uddannelsen hos os.

Læs fx om Adisa, der sendte én ansøgning og fik drømmejobbet som ejendomsmægler

 Beskæftigelse nov 15

 

 

Branchens bedste samarbejdspartner

EDC, home, Spar Nord, Danske Bank, Vestas, Nybolig, DanBolig, Jyske Bank, John Frandsen, Estate, Real Mæglerne, Østjysk Bank, Jutlander Bank, Sparekassen Kronjylland, Weber, Freja Transport & Logistic, Agri Norcold og mange flere.

Listen over samarbejdspartnere, der har vores studerende i praktik, kan fortsætte langt endnu.

Vi hjælper dig godt på vej

På Dania vejleder vi dig i, hvordan du udarbejder en ansøgning og griber ansøgningen an, herunder brug af netværk. Vi afholder bl.a. praktiksøgningskurser og branchedage med relevante praktikvirksomheder.

Verden

Kom i praktik i udlandet

Stadig flere af vores studerende ønsker at komme i praktik i udlandet. Det er en fantastisk mulighed for at opleve andre kulturer, samtidig med at du færdiggør din uddannelse.

Eksempler på praktiksteder:
Finansøkonom: Spanien, Skotland og Kroatien
Handelsøkonom: Spanien, New Zealand, Fiji, England, Tyskland og Schweiz
Logistikøkonom: Holland

 

 

Erhvervsakademi Dania i Hobro er placeret i den sydøstlige del af Hobro. Adressen er Kirketoften 7 og ligger midt i et naturskønt område, der byder både på skov og fjord.

Ønsker du at bruge de offentlige transportmidler er forbindelsen til Kirketoften 7 via busser fra banegården og/eller busterminalen.

På Kirketoften 7 er der fine gratis parkeringsmuligheder.

Et godt sted at bo

Det er nemt at finde bolig i Hobro, og mange studerende vælger at bo på kollgegiet fem minutters gang fra akademiet. Det giver en unik mulighed for at skabe relationer og netværk, som kan vare hele livet.

Kollegie

Kontakt Hobro Boligforening

Tlf. 98 52 00 88

www.hobroboligforening.dk

Ferie/Skemafri plan for studerende 2016/2017

  • Efterårsferie – d.17.10.16 – 21.10.16 begge dage er inkl.
  • Juleferie – d.22.12.16 – 03.01.17 begge dage er inkl.
  • Vinterferie - d.13.02.17 - 17.02.17 begge dage er inkl.
  • Påske – d.10.04.17 – 17.04.17 begge dage er inkl.
  • Bededag – d.12.05.17
  • Kristi himmelfartsdag – d.25.05.17 – 26.05.17 begge dage er inkl.
  • Pinse – d.05.06.17
  • Sommerferie – d.03.07.17 – Studiestart 2017 offentliggøres senere
 

Få mail om, hvornår vi holder Åbent hus. Tilmeld dig her

Nyhedsbillede

Kronjyder elsker efteruddannelse


Færre danskere end nogensinde før vælger at tage på efteruddannelse, men kronjyderne går mod strømmen. De vælger i stigende grad efter- og videreuddannelse på Erhvervsakademi Dania, og det er især de nye teknologiske uddannelser, som lokker
Læs mere


Nyhedsbillede

Social Media Manager


Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 26-årige Kristoffer Kvistgaard er med uddannelsen blevet Social Media Manager og Marketingkonsulent på ved den socialøkonomiske virksomhed TUC
Læs mere


Nyhedsbillede

Eventkoordinator


Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 35-årige Sofie Svinth Kristensen har brugt uddannelsen til at få job som Booking- og Eventkoordinator hos Aarhus Osteopati
Læs mere


Nyhedsbillede

Praktikplads er vejen til drømmejob


En drøm går i opfyldelse, når Daniel Knudsen til sommer går i sin fars fodspor. Så kan han kalde sig handelsøkonom og fastansat i drømmejobbet hos PM Pack i Horsens, hvor Daniel Knudsen har været i praktik i otte måneder.
Læs mere


Nyhedsbillede

Online Marketing Executive


Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 22-årige Patrick Behrens arbejder i dag som Online Marketing Executive ved Auto Europe Car Rental i München
Læs mere


Nyhedsbillede

Kina vil samarbejde med Dania


Erhvervsakademi Dania er netop blevet blåstemplet som en institution af høj kvalitet af det kinesiske undervisningsministerium. Det er til fordel for både danske og kinesiske studerende
Læs mere


Nyhedsbillede

Logistikøkonom i finalen med F&H of Scandinavia


Efter praktik ved F&H of Scandinavia er logistikøkonom Allan Romvig Jensen så glad for stedet, at han har nomineret det som det bedste på Erhvervsakademi Dania. De er nu i finalen for deres engagement i at skabe det bedste praktikophold for den tidligere oversergent
Læs mere


Nyhedsbillede

Direkte fra studie til fastansat ved EDC-mæglerne


22-årige Dilan Kocabas har fået sit drømmejob som sagsbehandler og er dermed en af de 94 procent nyuddannede finansøkonomer fra Erhvervsakademi Dania, der er gået direkte fra studie til job
Læs mere


Nyhedsbillede

App hjælper studerende gennem jura’en


Underviser Kasper Lykkegaard fra Erhvervsakademi Dania har lavet en app, så studerende nemmere kan træne deres viden i jura og forberede dem på eksamen
Læs mere


Nyhedsbillede

Rasmus bytter praktikken ud med fast job


Efter otte måneders praktik ved tøjkæden Bestseller har 24-årige Rasmus Hviid Nielsen sikret sig en fastansættelse takket være hans nysgerrighed og handelsøkonom-uddannelsens bredde
Læs mere


Nyhedsbillede

What?! Blev filialdirektør på kun fem år


For 28-årige Semir Dapo tog det fem år at komme fra nyuddannet finansøkonom ved Erhvervsakademi Dania til filialdirektør i Nordea. Succesen tilskriver den unge finanskomét nysgerrighed, lysten til at udfordre sig selv og at han gør tingene 120 procent
Læs mere


Nyhedsbillede

Rejseberetning fra Astrid om Summer School i Vietnam


16 studerende fra Dania brugte en del af deres sommerferie på Summer School i Vietnam. Her fortæller handelsøkonom Astrid Nielsen fra Randers om turen
Læs mere


Nyhedsbillede

Nye medarbejdere på Erhvervsakademi Dania


Erhvervsakademi Dania oplever en stigende interesse for sine 21 videregående uddannelser, og det kan mærkes på ansættelsesfronten. I løbet af sommeren 2016 er der kommet flere nye medarbejdere på Danias otte campusser og til de fælles funktioner på tværs af organisationen.
Læs mere


Nyhedsbillede

Fortsat stor søgning til Dania-uddannelser


De korte videregående uddannelser på Erhvervsakademi Dania er fortsat et hit. I år er det især uddannelserne til optiker og finansøkonom, der topper i antal ansøgninger, mens 36 studerende skal starte på en spritny uddannelse i Horsens
Læs mere


Nyhedsbillede

Øjne og økonomi hitter hos de unge


Unge vælger uddannelser med gode jobmuligheder, viser årets ansøgningstal på Erhvervsakademi Dania. Det er især de videregående uddannelser til optometrist og finansøkonom, der oplever fremgang, mens ny uddannelse er kommet godt fra start
Læs mere


Nyhedsbillede

Kokkefag byttes ud med e-handel


Lise Møller Nielsen er en af de mange unge, der har søgt ind på en videregående uddannelse. Hun er faldet for studiet til handelsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Horsens, hvor hun glæder sig til at lære mere om indkøb, salg og e-handel
Læs mere


Nyhedsbillede

Logistikoplevelse lokker mekaniker tilbage på skolebænken


Efter flere år i forsvaret skal der ske noget nyt for 28-årige Nikolaj Søgaard, der gerne vil arbejde med logistik. Derfor har han søgt ind på den videregående uddannelse til logistikøkonom i Hobro
Læs mere


Nyhedsbillede

Kasseapparatet skiftes ud med erhvervsøkonomi


Pernille Lind Lippert har mange drømme for fremtiden, og en af dem er at blive revisor. Derfor har hun søgt ind på den videregående uddannelse til finansøkonom, for herigennem kan hun få opfyldt sin revisordrøm
Læs mere


Nyhedsbillede

Nyt samarbejde mellem Dania og Aalborg Universitet


Erhvervsakademi Dania og Aalborg Universitet har indgået en 3-årig aftale, der skal være med til at kombinere et ressourcestærkt forskningsmiljø med praksisnær viden
Læs mere


Nyhedsbillede

Nyuddannet logistikøkonom sikrer sig job


Første hold logistikøkonomer bliver nu færdige på Erhvervsakademi Dania. For Mads Andersen fra Hobro er eksamensbeviset lig med et nyt liv som kørselsassistent ved Dagrofa, hvor han skal matche over 1000 paller om dagen med antallet af lastbiler
Læs mere


Nyhedsbillede

Studerende møder virkeligheden i praktik


Alle videregående uddannelser på Erhvervsakademi Dania har praktik som et fast element. Det er her, de studerende for alvor får testet deres teori i praksis og lært livet i deres kommende erhverv at kende
Læs mere


Nyhedsbillede

Stine løb med sejren sammen med Jyske Finans


Erhvervsakademi Dania overrakte onsdag en ny pris, som skal fremhæve de gode lokale praktikpladser. Vinderen blev Jyske Finans og finansøkonom Stine Skjødt
Læs mere


Nyhedsbillede

Ny efteruddannelse i Automation og drift skal løfte kompetencerne i industrien


Dania Erhverv udbyder ny akademiuddannelse i Automation og drift. En efteruddannelse på deltid, hvor robotter, teknologi og automation er i fokus – erhvervslivet tager imod med åbne arme.
Læs mere


Nyhedsbillede

Nu bliver vinderen fundet


Finalen i Årets Dania-praktik er i gang, hvor fem dygtige praktikanter dyster mod hinanden for at vinde årets pris og gå videre til den nationale finale
Læs mere


Nyhedsbillede

Vestas nomineret som bedste praktiksted


Handelsøkonom-studerende fra Erhvervsakademi Dania har været så glad for sit praktikophold, at hun nu har nomineret Vestas til Årets Dania-praktik. Ansvar og tillid har gjort, de nu har fået en plads i finalen
Læs mere


Nyhedsbillede

MC emballage er vilde med Danias studerende


Hos MC emballage i Hinnerup har man flere års erfaring med at have handelsøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i praktik. Syv tidligere Dania-studerende er nu ansat, og de er vilde med dem
Læs mere


Nyhedsbillede

”Jeg sendte én ansøgning – og fik jobbet”


91,2 procent af finansøkonomerne fra Erhvervsakademi Dania er i job, mens landsgennemsnittet er på 76,2 procent. En af dem er Adisa Mesinovic, der er ejendomsmægler ved EDC
Læs mere


Nyhedsbillede

”Jeg vil skabe en stærk profil”


36-årige Christian Nygaard har søgt ind på uddannelsen som logistikøkonom. Den helt store motivation var at finde en branche, han havde lyst til at være i de næste mange år på arbejdsmarkedet
Læs mere


Nyhedsbillede

Erhvervsakademi Dania kårer årets bedste praktikophold


I år kårer Erhvervsakademi Dania for første gang det bedste praktikophold, når konkurrencen om Årets Dania-praktik sættes i gang. Prisen går til et praktikophold, der har været særligt godt, og vinderen går videre til den nationale konkurrence med Danmarks otte andre erhvervsakademier
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania bygger bro mellem studerende og erhvervslivet


Samarbejdet mellem studerende og erhvervslivet var i fokus, da Erhvervsakademi Dania i Hobro inviterede tre store virksomheder til branchedag for handelsøkonomerne på 2. semester
Læs mere


Nyhedsbillede

Alle logistikøkonomer i praktik


De første logistikøkonomer fra Erhvervsakademi Dania har netop taget skridtet ud i erhvervslivet, hvor de i de næste tre måneder skal være i praktik. Logistikøkonomerne er attraktive, for erhvervslivet har brug for dem, og studerende Diana Heiby er en af dem
Læs mere


Nyhedsbillede

Glædelig jul og godt nytår


Erhvervsakademi Dania vil gerne ønske alle studerende, medarbejdere og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår.
Læs mere


Nyhedsbillede

Erhvervsakademi Dania får Anders Graae som ny rektor


Den 1. februar 2016 får Erhvervsakademi Dania ny rektor, da nuværende rektor, Lis Randa, går på pension. Den nye rektor bliver 55-årige Anders Graae Rasmussen.
Læs mere


Nyhedsbillede

Studerende skal give erhvervslivet et boost via EU-midler


Studerende skal hjælpe små og nye virksomheder med vækst. Det har Erhvervsakademi Dania fået over 800.000 kroner til i EU-midler
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania-studerende forbedrer byfest i Hobro


Studerende fra finansøkonom og logistikøkonom på Erhvervsakademi Dania i Hobro har arbejdet på at forbedre den lokale Ambu-byfest til glæde for borgere, besøgende og erhvervsliv i Mariagerfjord kommune.
Læs mere


Nyhedsbillede

30. juli får du besked om optagelse via e-boks


Har du søgt ind på en af Erhvervsakademi Danias 21 videregående uddannelser, får du besked via din e-boks den 30. juli kl. 00.01
Læs mere


Nyhedsbillede

Studietur til Kina og Budapest gav unik kulturforståelse for Dania-studerende fra Hobro


De studerende på uddannelserne til handels- og logistikøkonom på Erhvervsakademi Dania i Hobro var sidste måned på studietur til Budapest og Kina. Tænder du på indkøb, logistik og globale oplevelser, så hør mere om turen og uddannelserne til Infomøde den 7. maj.
Læs mere


Nyhedsbillede

Over 100 handelsøkonomer forhandlede i Hobro


I sidste uge testede de studerende på handelsøkonomuddannelsen fra Randers og Hobro deres forhandlingsevner af i et kæmpe forhandlingsspil, der skal ruste dem til virkelighedens udfordringer.
Læs mere


Nyhedsbillede

Nordea-rådgiver spiller i superligaen for Hobro IK


Jonas Damborg er uddannet finansøkonom fra Erhvervsakademi Dania i Hobro og arbejder som finanstrainee i Nordea i Randers. Ved siden af spiller han professionel fodbold i superligaen for Hobro IK.
Læs mere 

 

 

 

 
 
 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1444
E-mail hobro@eadania.dk

Kirketoften 7
9500 Hobro
 
 

TAG ET AKADEMIFAG SAMTIDIG MED DIT STUDIE!

Som fuldtidsstuderende har du mulighed for at tage ekstra fag (Akademifag) sideløbende med dit nuværende studie, så bliver du endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Du kan se hvilke fag, der udbydes i de forskellige byer med start i efteråret 2017 og informationer om pris, tidspunkt og tilmelding på dette link.

 

 

[image]
Campuschef Hobro
Campuschef for Erhvervsakademi Dania i Hobro.
[image]
Studiekoordinator og adjunkt
Studiekoordinator Finansøkonomuddannelsen i Hobro & Adjunkt Marketing Ledelse
[image]
Studiekoordinator og lektor
Studiekoordinator Handelsøkonom og Logistikøkonom i Hobro
[image]
Praktikkoordinator Underviser
Finansielle Virksomheder Privatøkonomi Kunde & Samarbejdsrelationer
[image]
Lektor
Global Økonomi & Jura
[image]
Adjunkt
Statistik Erhvervsøkonomi
[image]
Underviser
Ejendomshandel
[image]
Studiesekretær Hobro
[image]
Adjunkt
Statistik Erhvervsøkonomi
[image]
Underviser
[image]
Underviser
[image]
Underviser
Jura
[image]
Underviser
Økonomi & Logistik
[image]
Underviser
Engelsk, Tysk & Kulturforståelse
 
[image]
Studiesekretær Hobro
[image]
Lektor