Samarbejdspartnere

Dania Erhverv samarbejder med en række konsulenthuse om at udbyde spændende og inspirerende efter- og videreuddannelsesforløb. Som erhvervsakademi kan vi som en anerkendt uddannelsesinstitution med et udbud på mere end 200 fag tilbyde et spændende samarbejde. Et samarbejde med os sikrer fælles udvikling og videndeling til glæde for kunderne samt ikke mindst kvalitetssikring af uddannelser med mulighed for eksamen og tildeling af ECTS-point til deltagerne på uddannelserne.

Dania Erhverv har en klar strategi ift. kun at samarbejde med de bedste konsulenthuse i branchen inden for en bred vifte af faglige områder. Vi værner om vores kvalitet, og sammen med de dygtigste konsulenter sikrer vi målrettede uddannelser på højt niveau til virksomheder og organisationer lokalt, regionalt og på landsplan.

En af vores mange gode samarbejdspartnere er Thomas Bigum, der er en af Danmarks dygtigste personer indenfor digitale markedsføring. Det er et samarbejde vi er meget glade for. Hvad Thomas Bigum får ud af samarbejdet kan du se ham fortælle lidt om i denne video.

 

 

Bigum & Co er kun en af mange samarbejdspartnere. Vi har samarbejde med følgende konsulenthuse om anerkendte uddannelsesforløb. Hvis du klikker på navnet kommer du videres til vores samarbejdspartners hjemmeside.

 

Achievers

Aktiv Fokus

Bigum & Co

Dufke Result

Ejendomsforeningen

Future company

KUBU

Incento

Mercuri Urval

Møgelbjerg Andersen ApS (har ikke hjemmeside)

Stressmentor