Del siden
 
       
 

Hvad kan jeg blive?

Mød tidligere studerende, som i dag er ejendomsmægler, marketingkoordinator, robot-udvikler, bankrådgiver, administrativ blæksprutte, installatør, indkøber, frontend-udvikler, daglig leder, eventkoordinator, optiker og meget mere.

Jacob Kjeldsen og Marc Hansens drøm om at arbejde med spiludvikling blev virkelig

Video

Michael er allerede som el-installatør-studerende projektleder på milliard-byggeri 👇

Video

Bue Kjær drømte om et meningsfyldt job med at hjælpe andre, og det fik han 👇

Video

Oplevelsesdesign, rejser og online studie gav Stine Hørning Hansen hendes drømmejob

Video

Markedsføringsøkonomen Celina Horsleben har startet populær printvirksomhed:

Video

Via sin praktik som handelsøkonom fik Christina Larsen job som HR-ansvarlig med restaurantkæden Smag og Slægt 👇

Video

Camilla har aldrig to dage, der er ens som produktionsteknolog ved Randers Gears 👇

Video

Som multimediedesigner skaber Terkel en sammenhængende oplevelse på station: 

Video

Lasse Dueholm gik direkte ud i job som automationsteknolog, for virksomhederne skriger efter folk som ham:

Video

Danny Hedegaard blev daglig leder som allerede ejendomsmægler 2 år efter finansøkonom-uddannelsen på Dania 👇

Video

Datamatikeren Filip udvikler it-løsninger til smartere at tage blodprøver 👇

Video

Da Charlotte Gabba efter sin kandidat ikke kunne få job, valgte hun at læse dataanalyse. Det sikrede hende job som analytiker 👇

Video

Efter mange år i Forsvaret valgte Robert Newstead at blive it-teknolog og arbejder i dag som systemkonsulent 👇

Video

Kristian Sønderup har læst e-handel i Skive og styrer de sociale medier for virksomheden Rito.dk, der sælger hobbyartikler online. 👇

Video

På et eller andet tidspunkt har de fleste mennesker stillet sig selv spørgsmålet: Hvad kan jeg blive?

Der findes ikke noget ensidigt svar på spørgsmålet, men i stedet for mange forskellige, og der er ikke nødvendigvis ét af svarene, der er mere korrekt end andre.

Hos Erhvervsakademi Dania har vi et hav af forskellige uddannelsesmuligheder til dig, der ønsker en erhvervsakademiuddannelse, hvor teoretisk viden forbindes med praktisk erfaring. Vi lægger nemlig vægt på, at din undervisning bliver så virkelighedsnær som overhovedet muligt – uanset dit valg af uddannelse hos os.

Uanset om du ønsker dig et lederjob eller et job, hvor kommunikation er særligt i fokus, kan du bruge Erhvervsakademi Dania som et værktøj til at nå dertil. Der er et bredt udvalg af jobmuligheder ude i den virkelige verden, og dit valg af uddannelse får typisk en stor betydning for, hvad du kommer til at beskæftige dig med i fremtiden. Derfor er det også vigtigt for os, at du får en uddannelse med gode jobmuligheder. Vi har sammensat mange forskellige uddannelsesretninger, der er i stand til at klæde dig på til den virkelige verden.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken retning du skal bevæge dig i, kan du benytte dig af vores studievejledere på uddannelsesinstitutionen. Vi har nemlig medarbejdere siddende, der hellere end gerne vil hjælpe dig med at blive dirigeret i den rigtige retning.

Dine jobmuligheder i fremtiden

Dine fremtidige jobmuligheder afhænger typisk af, hvad du har valgt af uddannelse. Når dette er sagt, har der aldrig nogensinde været så mange muligheder for dig, som der er i dag - og det kan virke uoverskueligt.

Derfor er det en god idé at mærke godt efter i din mave, inden du beslutter dig for, hvad du vil uddanne dig til. Hos Erhvervsakademi Dania har vi givet dig et hav af forskellige uddannelsesmuligheder, der kan sikre dig nogle endnu bedre jobmuligheder i fremtiden.

Vi gør nemlig en dyd ud af at kombinere undervisningen med elementer fra den virkelige verden, uanset valg af uddannelse. På den måde sikrer vi os, at du er klædt på til den virkelige verden, når du er færdiguddannet hos os.

Hvad er det rigtige for mig?

Hvis du fortsat er i tvivl om dit valg af uddannelse, kan du stille dig selv nogle spørgsmål, som kan hjælpe dig med at få afklaret, hvilken retning du bør gå i.

Én ting er nemlig at spørge sig selv – Hvad kan jeg blive?

Og her er der mange muligheder. Men det er ikke altid, at det spørgsmål hjælper dig tættere på dit valg af uddannelse.

I stedet for kan du stille dig selv nogle mere personlige spørgsmål, såsom

  • Hvad gør mig glad?
  • Hvad kan jeg godt lide at lave?
  • Hvad motiverer mig?

Det er alle spørgsmål, der måske kan hjælpe dig bedre på vej. Hvis du tidligere har overvejet en bestemt uddannelse, som ikke indeholder de elementer, der motiverer dig, er det måske ikke den rigtige uddannelse for dig.

Find din uddannelse hos Erhvervsakademi Dania

Hos Erhvervsakademi Dania tilbyder vi i alt 29 forskellige korte og mellemlange videregående uddannelser på syv forskellige adresser i Midt- og Nordjylland. Uddannelserne kan blandt andet give dig adgang til et lederjob indenfor forskellige brancher og områder, hvis du trives med et stort ansvar.

Derudover kan du vælge at gå i en mere specialiseret retning som eksempelvis spiludvikler og webdesigner. Men du kan også vælge at uddanne dig indenfor salg, kommunikation og marketing.

 

Valget er helt op til dig, og det er det, der gør det hele så spændende.

Det betyder også, at når du stiller dig selv spørgsmålet – ”hvad kan jeg blive?” så er der ikke ét entydigt svar.

Du kan nemlig blive lige præcis det, du brænder for. Vejen til den rette uddannelse for dig, kan derfor være at tænke over, hvilke områder du er særligt interesseret i.

Det er ikke en skam ikke at vide, hvilken retning du skal gå i – det er faktisk ganske almindeligt, og derfor er vi her også for at hjælpe dig på vej.

Uanset dit valg af uddannelse hos os, garanterer vi dig en uddannelse med gode jobmuligheder på den anden side.

Dine muligheder for videreuddannelse

Når du starter hos Erhvervsakademi Dania, har du mange muligheder for at tage en videregående uddannelse – såsom en kandidatgrad. Du behøver altså ikke nødvendigvis at have en universitetsbachelor-uddannelse for at få adgang til den kandidatgrad, du går og drømmer om. Din vej dertil afhænger af den uddannelse, du har dig på nuværende tidspunkt.

Hvis du har færdiggjort en professionsbachelor-udannelse, kan du allerede søge om optagelse på en kandidatuddannelse. Hvis du derimod kun har færdiggjort en erhvervsakademiuddannelse, er du nødt til at tage en professionsbachelor-top-up på halvandet år, før du kan søge ind på din kandidat.

På denne side kan du nemt og hurtigt skabe dig et overblik over, hvilke trin du skal igennem for at få præcis den uddannelsesgrad, du ønsker.

 

Hjalp denne side dig?