Praktikdating

Praktikdating

Praktikdating i Randers den 16. marts 2017 fra kl. 08.30 - 11.00

Deltag i praktikdating hos Erhvervsakademi Dania i Randers og få mulighed for at møde og indgå praktikaftaler med de studerende fra handelsøkonom-, serviceøkonom- og markedsføringsøkonom-uddannelserne, som er klar til at komme i praktik fra august.

Praktikdating er en messe, hvor de studerende kan komme forbi din virksomhedsstand med deres cv til en snak om sig selv og muligheden for praktik hos din virksomhed.

Desuden kan du til praktikdating som virksomhed netværke med de andre deltagende virksomheder og høre om deres erfaringer med praktikanter fra Erhvervsakademi Dania.

Den lange og virkeligt produktive praktikperiode
Handelsøkonom-studerende skal i praktik i otte måneder i slutningen af deres uddannelse. På dette tidspunkt har den studerende stiftet bekendtskab med teorierne inden for salg, indkøb og markedsføring, og som handelsvirksomhed vil du derfor opleve, at den studerende bringer stor værdi ind i din virksomhed. På grund af praktikkens lange forløb har en handelsøkonom-praktikant en unik mulighed for at være med i et længere forløb eller projekt i virksomheden og kan derfor i særlig grad være med til at skabe vækst i din virksomhed.

Erfaringsmæssigt ved vi, at virksomheder, der tager en handelsøkonom-praktikant, oplever samarbejdet positivt og ofte bedre end forventet. En handelsøkonom-praktikant modtager individuelt aftalt løn af virksomheden i praktikperioden.

De korte og omkostningslave praktikperioder
Markedsføringsøkonom-studerende skal i praktik i tre måneder i slutningen af deres uddannelse. Den studerende har ved praktikstart blandt andet viden om teorier inden for markedsføring i nationalt og internationalt regi og kan deltage i planlægning og udførelse af eksempelvis markedsføringsstrategier. Praktikkens længde lægger op til korte og intensive forløb i praktikperioden, hvor den studerende lynhurtigt får testet sin teoretiske viden af i praksis til gavn for både den studerende og virksomheden.

Virksomheder, der får en markedsføringsstuderende i praktik, er ofte meget glade for samarbejdet, der viser sig at være yderst produktivt. En markedsføringsøkonom-studerende modtager SU i praktikperioden.

Serviceøkonom-studerende skal i praktik i 13 uger som en del af deres tredje semester. Praktikperioden løber fra august til november, men dog med mulighed for opstart allerede fra 1. juli. Serviceøkonom-studerende har en grundlæggende forståelse for serviceorganisationens interne og eksterne forhold, serviceleverancesystemer, den gode service og værtsskabet, oplevelsesøkonomi o.l. De studerende har alle valgt at specialisere sig inden for én af følgende brancher: Hotel/restauration, sport/event eller turisme.

Vi har rigtig god erfaring med praktikforløb for serviceøkonomer, som er noget, både den studerende og virksomheden får meget værdi af. En serviceøkonom modtager SU i hele praktikperioden.

Særlig fokus på mikrovirksomheder
Ved dette års arrangement gør vi en ekstra indsats for også at få mikrovirksomheder repræsenteret som en mulighed, når man som studerende skal i praktik. Denne særlige indsats bunder i et ønske om at skabe vækst i regionen via de studerendes kompetencer, men samtidig også for at skabe mere synlighed over for de studerende i forhold til de karrieremuligheder, der findes i mindre virksomheder.

Alt det praktiske
Praktikdating holdes på Erhvervsakademi Dania i Randers, Minervavej 63, 8960 Randers SØ, d. 16. marts kl. 08.30 - 11.00.

Du kan stille din messestand op fra kl. 8.00, hvor der også vil være en introduktion til Erhvervsakademi Dania. Samtidig vil vi servere lidt morgenmad. Fra kl. 8.30 vil de studerende komme forbi din stand med deres CV og få en snak omkring aktuelle praktikpladsmuligheder.

Tilmelding
Via denne formular

Er du forhindret i at komme
Hvis du ikke kan komme til pratikdatingarrangementet, men ønsker at få en praktikant fra Erhvervsakademig Dania, har du stadig mulighed for det. Læs mere i vores praktikunivers.

 

Praktikdating arrangeres af Erhvervsakademi Dania i samarbejde med Innomatch og Interreg.

 Innomatch Gennemsigtig Baggrund             EU Logo